Μπορείτε να ξεκουραστείτε και λίγο Εδώ (Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτή την διεύθυνση στο google) www.vandhmotiko.blogspot.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Χειμωνιάτικη ιστορία (2 μέρος)

(...)    H Βανέσσα τρόμαξε πολύ και για αυτό άρχισε να κλαίει (ουρλιάζει)... Αλλά ακόμα δεν μπορούσε να μιλήσει οπότε δεν το είχε ομολογήσει! Τα παιδιά ξύπνησαν και αυτά από τις φωνές, αλλά μόνο ένα είδε το χιονάνθρωπο και αυτό το παιδί ήταν η Φανή. Ξύπνησε τα παιδιά αλλά εκείνα δεν την πίστεψαν και ξανακοιμήθηκαν!!!
         Η κ. Ροδούλα τους ξύπνησε όλους νωρίς για να φάνε, αλλά η Φανή ντύθηκε με ζεστά ρούχα και βγήκε έξω να δει τον χιονάνθρωπο. Η Φανή έλεγε: Χιονάνθρωπε, χιονάνθρωπε σε παρακαλώ μίλα μου εσύ κουνιόσουν όλο το βράδυ; Πες μου, μίλα μου! Ο Χιονάνθρωπος λέει: Είμαι ένας χιονάνθρωπος που μιλάει, αλλά δεν ξέρω γιατί! Η Φανή λέει:  Χιονάνθρωπε πες μου σε παρακαλώ θα φανερωθείς μπροστά στα αδέρφια μου για να με πιστέψουν με περνάνε για τρελή! Ο Χιονάνθρωπος απαντά: Εντάξει εμ...εμ...α! Φανή θα το κάνω και ευχαριστώ που μου μιλάς.
       Η Φανή τρέχει και φωνάζει τα αδέρφια τη να βγουν έξω για να την πιστέψουν, ακόμα και οι γονείς. Τα παιδιά γνωριστήκανε και παίζανε με τον χιονάνθρωπο, γιατί τον αγαπούσαν πάρα πολύ!
 Δύο μήνες μετά: Έφτασε η Άνοιξη ο χιονάνθρωπος άρχισε να λιώνει... Εκείνη την στιγμή τα παιδιά σκέφτηκαν να ρωτήσουν το μπαμπά τους αν μπορεί να ρωτήσει ένα φίλο του χειρούργο!

11 σχόλια:

  1. Έμμα γλυκούλα μου, κατα περίεργο τρόπο, περιγράφεις τον χαρακτήρα μου!!!Περίεργη και τολμηρή, που θέλει να ανακαλύπτει νέα πράγματα...(για το σημείο που λες ότι...βγήκε έξω, μίλησε στον χιονάνθρωπο...δεν φοβήθηκε που μιλούσε ο χιονάνθρωπος...(επικοινωνιακή)φώναξε και τ'αδέρφια της...). Μου αρέσει τρελά!!!Σαν να με ξέρεις χρόνια!!
    Περιμένω με αγωνία την συνέχεια!!!
    Με συνεπήρε η ιστορία σου, και ξέχασα να σου ευχηθώ γλυκιά μου, καλή χρονιά , δημιουργική, με υγεία , χαρά, ευτυχία!!!!
    Μεγάλη τιμή μου έκανε μωρό μου γλυκό που με συμπεριέλαβες κι εμένα στο παραμύθι σου!!!Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμμα μου, ξαναγύρισα για να σου πω , ότι στην νέα μου ανάρτηση, γράφω και για σένα και έχω link για να έρχονται στο blog σου γλυκιά μου!!!!Πάτα επάνω στο όνομά μου και έλα στο blog μου να το δεις!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμμα μου χαίρομαι που σε γνωρίζω!! Η ιστορία σου είναι καταπληκτική!! Περιμένω την συνέχεια!! Εγινα φίλη σου για να σε παρακολουθώ!! Σου εύχομαι καλή χρονιά και καλή πρόοδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Έμμα μου! Διάβασα την ιστορία σου και είναι αρκετά καλή. Χρειάζεται, βέβαια και κάποιες διορθώσεις, όμως κανείς δεν είναι τέλειος έτσι;
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη η ιστορία σου Έμμα μου, ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθειά σου. Κι εγώ η μαμά! Παρόλο που πιο πολύ μου πάει ο ρόλος του παιδιού χαχαχα. Αν με γνώριζες από κοντά, θα καταλάβαινες γιατί χαχα. Όμως και ο ρόλος της μαμάς πολύ μου άρεσε.
    Χαίρομαι τόσο πολύ, που μέσα στο διαδίκτυο γνώρισα δυο παιδιά, εσένα και τη φίλη και συμμαθήτριά σου Δήμητρα, που ασχολούνται με τόσο όμορφα πράγματα. Και.... μου ήρθε και μια ιδέα τώρα!! (σαν "παραμυθού" που είμαι χαχα έχω μεγάλη φαντασία, όπως κι εσείς οι δυο κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένα).
    Γιατί δε σμίγετε το ταλέντο σας, αφού είστε συμμαθήτριες άρα ζείτε κοντά, αλλά παράλληλα και φίλες, και να μας χαρίσετε μια ιστορία, γραμμένη από κοινού; Έμμα-Δήμητρα, Δήμητρα-Έμμα; Θα είναι πολύ όμορφο αν το κάνετε. Και πίστεψέ μου, θα φτιάξετε για τον εαυτό σας, μια από τις ομορφότερες αναμνήσεις, που θα κουβαλάτε για πάντα μέσα σας, και θα σας γλυκαίνει όποτε τη θυμάστε... Σας φαντάζομαι και τις δυο, μια στης μιας το δωμάτιο και μιά στης άλλης, να προσπαθείτε να δημιουργήσετε, και στην προσπάθειά σας αυτή, να μεσολαβούν στιγμές γέλιου, πειραγμάτων, αλλά και δημιουργίας!!!!! Πω πω, πόσο όμορφα!!!
    Σας έδωσα την ιδέα. Θα χαρώ πολύ να την υλοποιήσετε, γιατί...
    ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!!! (Εσύ και η Δήμητρα είστε οι δυο δυνάμεις)
    Αντιγράφω την ιδέα, και πάω να την πω και στη Δημητούλα τώρα.
    Σε φιλώ γλυκά μικρό μου κοριτσάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A! ξέχασα να σου πω,ότι περιμένω με αγωνία τη συνέχεια του παραμυθιού φυσικά.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου Έμμα, πέρασα ν' αφήσω τις ευχές μου για μια όμορφη χρονιά, γεμάτη αγάπη και πρόοδο σε ό,τι κάνεις!

    Συγχαρητήρια για την όμορφη ιστοριούλα σου! Απ' ό,τι φαίνεται, διαβάζεις πολύ και έχεις ταλέντο και φαντασία! Μπορείς να το καλλιεργήσεις και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό! Σ' ευχαριστώ που με συμπεριέλαβες και μένα μέσα σ' αυτήν! Αγωνιώ να μάθω και το τέλος...

    Καλό ξεκίνημα αύριο στο σχολείο σου!
    κος Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιστροφή Έμα μου στο σχολείο σου αύριο!!!Καλό διάβασμα μωρό μου!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα κοριτσάκι μου,
    πέρασα για ευχές!
    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στο σχολείο από σήμερα. Η νέα χρονιά να περάσει όμορφα για σας, και καλή δύναμη με το διάβασμα!
    Με την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για τα γλυκά και καλά σας λόγια το 3ο μέρος θα αργήσει έχω πάρα πολύ διάβασμα όποτε μπορέσω θα το γράψω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έμμα μου, χάρηκα για την συνεργασία σου με την φίλη σου!!!Περιμένω με αγωνία το έργο σας! καλή επιτυχία!!!πρώτα όμως τα μαθήματά σας! φιλάκια πολλά γλυκούλα μου, καλό διάβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή