Μπορείτε να ξεκουραστείτε και λίγο Εδώ (Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτή την διεύθυνση στο google) www.vandhmotiko.blogspot.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Χειμωνιάτικη ιστορία (1ο μέρος)


   Μια χειμωνιάτικη νύχτα η κ. Ροδούλα και ο κ. Δάσκαλος98 μαζί με τα παιδιά τους: Την κ. Βανέσσα που ήταν μωράκι, τα δίδυμα αδέρφια κ. Αντώνης και η κ. Φανή που όλο μάλωναν επειδή ο κ. Αντώνης έλεγε ότι είναι μεγαλύτερος, επειδή γεννήθηκε 5 λεπτά νωρίτερα. Είχανε και τα τετράδυμα τον κ. Αδάμ Δημήτριο, την κ. Μαρία (marie), την κ. Χαραυγή και την κ. Ειρήνη που αυτοί ήταν ανήσυχοι!!!
    Ήταν όλοι μαζί στο σπίτι μέχρι που άρχισαν όλοι να βλέπουν έξω από το παράθυρο το χιόνι έξω! Και μετά λέει η μαμά η κ. Ροδούλα: Άντε πάτε για ύπνο τώρα και θα δούμε το πρωί τι έχει γίνει! Τα παιδιά με μια φωνή απάντησαν: Εντάξει! ..... Την επόμενη μέρα τα παιδιά χαρούμενα ντύθηκαν καλά και βγήκαν έξω να παίξουν με το χιόνι... το χιόνι είχε εξαπλωθεί, τα παιδιά άρχισαν να κάνουν χιονάνθρωπο, ένα μεγάλο χιονάνθρωπο! Η κ. Ροδούλα με τον κ. Δάσκαλο98 τους καμάρωναν γιατί δεν τους είχαν ξαναδεί τόσο μα τόσο χαρούμενους!
   Η κ. Ροδούλα είπε: Παιδιά ήρθε η ώρα να φάμε! Τα παιδιά είπαν: Ωωωωωω καλά! Αλλά δεν ήξεραν την έκπληξη για φαγητό είχαν γεμιστή  ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ!!! Όλοι μαζί είπαν: Μιάάάάμι! Όλοι άρπαξαν από ένα κομμάτι και άρχισαν να χλαπακιάζουν! Στο τέλος όλοι απέκτησαν μια κοιλάρα.... αλλά τελικά πήγαν για ύπνο! Η κ. Βανέσσούλα, άνοιξε για λίγο τα ματάκια της και είδε τον χιονάνθρωπο να κουνιέται.

5 σχόλια:

  1. Αστεία αστεία, Έμμα, μας βλέπω να μαζευόμαστε και να παίζουμε στα σενάρια που γράφετε εσύ κι η Δήμητρα! Χα χα χα!
    Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να συνεχίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ, κι εγώ έγινα ξανά παιδάκι;;!!!πολύ μου άρεσε γλυκούλα μου!!Τί όμορφο δώρο για την γιορτή μου!!Σ'ευχαριστώ πάάάάρα πολύ μωρό μου!!!Είναι η δεύτερη φορά που μπαίνω σε ιστορία μαθητή!!Την πρώτη ήμουν κατάσκοπος με μια άσπρη καμπαρντίνα, και μαγείρευα αρακά για τα παιδιά!!!και ήταν ιστορία δικού μου μαθητή!!!Απίθανη ιστορία!!! Τώρα είμαι πολύ καλύτερα...τρέχω να διαβάσω τη συνέχεια...φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή